NVIDIA temperature monitor?

They make noise, too.

Moderators: NeilBlanchard, Ralf Hutter, sthayashi, Lawrence Lee

Post Reply
ariman
Posts: 16
Joined: Mon Mar 01, 2004 2:58 am
Location: FIN

NVIDIA temperature monitor?

Post by ariman » Sun Apr 11, 2004 10:19 am

Hi

Missing this temperature monitor from my fx5900 drivers, how do i get it?

DG
Posts: 424
Joined: Thu Feb 26, 2004 3:40 pm
Location: EU

Post by DG » Sun Apr 11, 2004 12:58 pm

Do all the FX5900 (not XTs) have hardware temperature monitoring? Or it depends on the brand (like Leadtek, Gainward, etc) to implement it?

ariman
Posts: 16
Joined: Mon Mar 01, 2004 2:58 am
Location: FIN

Post by ariman » Sun Apr 11, 2004 4:24 pm

Dont know, but I have this card:
http://www.guru3d.com/article/content/54/8/
It shows temp monitor, but I dont see it with ForceWare drivers...

Rusty075
SPCR Reviewer
Posts: 4000
Joined: Sun Aug 11, 2002 3:26 pm
Location: Phoenix, AZ
Contact:

Post by Rusty075 » Sun Apr 11, 2004 5:22 pm

Read the first paragraph of the article you linked to:
Guru3d.com wrote:Most of the following tabs are actually hidden at default, you can enable it by downloading the Hidden Features patch from our Detonator driver file section. As you can see you can check and change AGP settings in here.
I think the file you need is here: Detonator/ForceWare Hidden Features Patch
[size=75][b]Senior Contributing Writer, SPCR[/b][/size]

ariman
Posts: 16
Joined: Mon Mar 01, 2004 2:58 am
Location: FIN

Post by ariman » Mon Apr 12, 2004 2:25 pm

No, got all exept temperature... the one I was looking for?

Post Reply