XP media centre?

Got a shopping cart of parts that you want opinions on? Get advice from members on your planned or existing system (or upgrade).

Moderators: NeilBlanchard, Ralf Hutter, sthayashi, Lawrence Lee

Post Reply
Pendu
Posts: 35
Joined: Thu Apr 07, 2005 4:15 am

XP media centre?

Post by Pendu » Wed Jul 06, 2005 7:45 am

I will be rebuilding my old pc soon and i i will be getting a pvr card. I need to know if media centre has everything normal windows xp has?

derekva
Posts: 477
Joined: Tue Jun 07, 2005 11:00 am
Location: Puget Sound, WA
Contact:

It appears to...

Post by derekva » Wed Jul 06, 2005 7:54 am

I've been running it for a while (MCE 2004, MCE 2005) and during the install, you use two CDs - one that is XP and then one that is the Media Center components. My guess is yes.

-Derek

the_smell
Patron of SPCR
Posts: 216
Joined: Fri Aug 29, 2003 10:58 am
Location: Sheffield, UK

Post by the_smell » Wed Jul 06, 2005 8:06 am

Yep it all works the same as windows xp home as far as I can tell, one ramdom hit though - plug in the remote sensor before you install it, I had a hard time getting it working once :oops:
[size=75]AM2 6000+, Ultra-120, Antec Solo, Seasonic S12-650 80+, Asus crosshair, Corsair 2Gb, 2xGF7950GTX passive, WD raptor 74Gb, 2xSP2504C, external 500Gb WD, Noctua fans
AM2 4600+ HE, Scythe Samurai Z b, Antec fusion, Seasonic S12-330, Asus M2A-VM HDMI, 2Gb, WD2500KS, Nexus fans, blu-ray [/size]

Pendu
Posts: 35
Joined: Thu Apr 07, 2005 4:15 am

Post by Pendu » Wed Jul 06, 2005 8:44 am

oky thanks for the help people.

Post Reply